Professional Cycling Teams
Professionele Wielerploegen
Welke wielerploegen maken onderdeel uit van de wielerpelotons. Hier vindt u de UCI World Tour ploegen, Professionele Continentale teams, Continentale teams en Damesploegen.

> Zie alle ploegen & wielrenners
Cycling Races
Wieler kalender, Wedstrijden
Alle belangrijke wielerwedstrijden en resultaten. UCI Pro Tour & World Tour wedstrijden zoals de Tour de France, Giro d'Italia en de Ronde van Spanje, de klassiekers, continentale wedstrijden en ook enkele regionale wielerwedstrijden.
> Bekijk alle races & resultaten
Fietskleding
Welke helm of fietsschoenen draag je tijdens het fietsen. Alleen met de juiste fietskleding kun je uitzonderlijk presteren.
> Naar fietskleding

Fietsonderdelen & Accessoires
Welke onderdelen kun je gebruiken voor je racefiets. Een selectie van diverse producenten van o.a. fietscomputers, frames, remmen, pedalen en velgen.
> Bekijk alle fiets onderdelen

Sportvoeding
Ga niet fietsen zonder goede voeding. Wat te eten en drinken tijdens training.
> Sportvoeding

Cyclosportieven
Fietsevenementen voor de enthousiaste en doorgewinterde wielerliefhhebber.
> Cyclo's, Cyclosportieven

Wielerverenigingen
Voor de amateur wielrenner.
> Wielerclubs

Fietswinkels en Online fietswinkels
Waar kun je een racefiets kopen.
> Alle wielershops
Cyclists
Wielrenners
Wat is een wielerploeg of wedstrijd zonder het hoofdingrediënt? Bekijk onze database met professionele wielrenners waaronder Tom Boonen, Michael Boogerd, Alberto Contador maar ook wielrenners uit kleinere ploegen kan je hier vinden.
> Bekijk alle wielrenners
Racefiets merken
Alle wielermerken m.b.t. racefietsen en mountainbikes. Grote namen zoals Giant en Trek, maar ook merken van de kleinere specialisten. Welke fietsmerken zijn er vandaag de dag te vinden.

> Bekijk alle wielermerken
Cycling Holidays
Fietsvakanties
De Alpe d'Huez en de Mont Ventoux beklimmen zoals de professionals. Wij hebben diverse touroperators en fietsvakantie specialisten verzameld en op een rijtje gezet.

> Bekijk alle fietsvakanties
Wereldkampioenschappen

De 2012 UCI Road World Championships vinden plaats in Valkenburg, Limburg in Nederland, van 15 t/m 23 september. Dit jaar is de ploegentijdrit toegevoegd. »
Olympische Spelen 2016

Iedere 4 jaar worden de zomerspelen gehouden. De wedstrijden vinden plaats in Rio de Janeiro van 5 t/m 21 augustus inclusief een wegwedstrijd en tijdrit. »
Bijnamen

Welke bijnamen / nicknames worden er gegeven aan de wielrenners. Wie is de kannibaal.. Spartacus, The Boss of de Leeuw van Vlaanderen... »
Dopinggevallen

0,00000000005 - meer is niet nodig om al je overwinningen te verliezen. We kunnen er helaas niets aan doen maar we hebben hier een aardig lijstje met dopinggevallen samengesteld. »
Beklimmingen

Hoogtes en stijgings-percentages. Alles wat je wil weten over heuvels en bergen welke je gaat beklimmen tijdens je fietstochten. Van de Kwaremont tot de Mont Ventoux.. »
Volg ons op Twitter

Twitter
Alpe d'Huzes
Amy Gillett Foundation