Volta a Portugal em Bicicleta

Information will follow soon.
Results / Palmares / Past Winners
Year Rider Team Country
2011Ricardo MestreTavira - PrioPortugal
2010David BlancoPalmeiras Resort - PrioSpain
2009David BlancoPalmeiras Resort - PrioSpain
2008David BlancoPalmeiras Resort - TaviraSpain
2007Xavier TondoLA - MSSSpain
2006David BlancoComunidad ValencianaSpain
2005Vladimir EfimkinTeam Barloworld - ValsirRussia
2004David BernabéuMilaneza - MaiaSpain
2003Nuno RibeiroLA - PecolPortugal
2002Claus Michael MøllerMilaneza-MSSDenmark
2001Fabian JekerMilaneza-MSSSwitzerland
2000Vítor GamitoPorta da RavessaPortugal
1999David PlazaBenficaSpain
1998Marco SerpelliniBrescialatItaly
1997Zenon JaskulaMapeiPoland
1996Massimiliano LelliSaeco-LeviraItaly
1995Orlando RodriguesArtiachPortugal
1994Orlando RodriguesArtiachPortugal
1993Joaquim GomesRecer-Boavista FCBoavistaPortugal
1992Cássio FreitasRecer-BoavistaBrazil
1991Jorge SilvaSicasal-AcralPortugal
1990Fernando CarvalhoRuquita-FeirensePortugal
1989Joaquim GomesSicasal-TorreensePortugal
1988Cayn TheakstonLouletano/Vale do LoboGreat Britain
1987Manuel CunhaSicasal-TorreensePortugal
1986Marco ChagasSporting Clube de PortugalPortugal
1985Marco ChagasSporting Clube de PortugalPortugal
1984Venceslau FernandesAjactoPortugal
1983Marco ChagasMako JeansPortugal
1982Marco ChagasFC PortoPortugal
1981Manuel ZeferinoFC PortoPortugal
1980Francisco MirandaLousaPortugal
1979Joaquim Sousa SantosFC PortoPortugal
1978Belmiro SilvaCoimbrõesPortugal
1977Adelino TeixeiraLousaPortugal
1976Firmino BernardinoBenficaPortugal
1974Fernando MendesBenficaPortugal
1973Jesus ManzanequeMessiasSpain
1972Joaquim AgostinhoSporting Clube de PortugalPortugal
1971Joaquim AgostinhoSporting Clube de PortugalPortugal
1970Joaquim AgostinhoSporting Clube de PortugalPortugal
1969Joaquim AndradeSangalhosPortugal
1968Américo SilvaBenficaPortugal
1967Antoine HoubrechtsFlandriaBelgium
1966Francisco ValadaBenficaPortugal
1965Peixoto AlvesBenficaPortugal
1964Joaquim LeãoFC PortoPortugal
1963João RoqueSporting Clube de PortugalPortugal
1962José PachecoFC PortoPortugal
1961Mário SilvaFC PortoPortugal
1960Sousa CardosoFC PortoPortugal
1959Carlos CarvalhoFC PortoPortugal
1958Alves BarbosaSangalhosPortugal
1957Ribeiro da SilvaAcadémico do PortoPortugal
1956Alves BarbosaSangalhosPortugal
1955Ribeiro da SilvaAcadémico do PortoPortugal
1952Moreira de SáFC PortoPortugal
1951Alves BarbosaSangalhosPortugal
1950Dias dos SantosFC PortoPortugal
1949Dias dos SantosFC PortoPortugal
1948Fernando MoreiraFC PortoPortugal
1947José MartinsBenficaPortugal
1946José MartinsIluminantePortugal
1941Francisco InácioSporting Clube de PortugalPortugal
1940José AlbuquerqueSporting Clube de PortugalPortugal
1939Joaquim FernandesCUFPortugal
1938José AlbuquerqueCampo de OuriquePortugal
1937No race
1936No race
1935César LuísLeões do AlentejoPortugal
1934José Maria NicolauBenficaPortugal
1933Alfredo TrindadeSporting Clube de PortugalPortugal
1932Alfredo TrindadeRio de JaneiroPortugal
1931José Maria NicolauBenficaPortugal
1930No race
1929No race
1928No race
1927Augusto de CarvalhoCarcavelosPortugal

Volta a Portugal em Bicicleta details


Date : August
Region : Portugal
English name : Volta a Portugal em Bicicleta
Discipline : Road
Competition : UCI 2.1
Type : Stage race
First Edition : 1927

Return to Cycling Races and results.