Ronde van Noord-Holland

Information will follow soon.
Results / Palmares / Past Winners
Year Rider Team Country
2012Gediminas BagdonasAn Post - Sean KellyLithuania
2011Niels WytinckColba - MercuryBelgium
2010Robert WagnerSkil - ShimanoGermany
2009Theo BosRabobank Continental TeamThe Netherlands
2008Robert WagnerSkil - ShimanoGermany
2007Kenny Van HummelSkil - ShimanoThe Netherlands
2006Kai ReusRabobank Continental TeamThe Netherlands
2005Paul van SchalenAxa Pro Cycling TeamThe Netherlands
2004Stefan Van DijkLotto - DomoThe Netherlands
2003Jans KoertsBankGiroLoterijThe Netherlands
2002Rudi KemnaBankGiroLoterij - BatavusThe Netherlands
2001Stefan Van DijkBankGiroLoterij - BatavusThe Netherlands
2000Bjørnar VestølLinda McCartney Racing TeamNorway
1999Jans KoertsTeam CologneThe Netherlands
1998Louis De KoningThe Netherlands
1997Bjorn VonkThe Netherlands
1996Rudi KemnaThe Netherlands
1995John Den BraberThe Netherlands
1994Luc ReijrinkThe Netherlands
1993Patrick RaschThe Netherlands
1992Henri DorgeloThe Netherlands
1991Jans KoertsThe Netherlands
1990Erwin KistemakerThe Netherlands
1989Erik StroombergenThe Netherlands
1988David PotsThe Netherlands
1987Patrick RaschThe Netherlands
1986Ralph MoormanThe Netherlands
1985Gerard SchipperThe Netherlands
1984Nico Van De KlundertThe Netherlands
1983Erwin KistemakerThe Netherlands
1982Theo WallenburgThe Netherlands
1981Peer MaasThe Netherlands
1980Theo HogervorstThe Netherlands
1979Theo De RooijThe Netherlands
1978Henk MutsaarsThe Netherlands
1977Bart Van EstThe Netherlands
1976Adrie Van HouwelingenThe Netherlands
1975Piet Van Der KruijsThe Netherlands
1974Theo SmithThe Netherlands
1973Piet van KatwijkThe Netherlands
1972Wim De WaalThe Netherlands
1971Nanno BakkerThe Netherlands
1970Tino TabakThe Netherlands
1969Harry JansenThe Netherlands
1968Harry JansenThe Netherlands
1967Wim DuboisThe Netherlands
1966Eddy BeugelsThe Netherlands
1965Evert DolmanThe Netherlands
1964Gerben KarstensThe Netherlands
1963Marinus PaulThe Netherlands
1962Henk CornelisseThe Netherlands
1961Jan JanssenThe Netherlands
1960Ab SluisThe Netherlands
1959Harry ScholtenThe Netherlands
1958Harry ScholtenThe Netherlands
1957Joop Van De PuttenThe Netherlands
1956Jan RolThe Netherlands
1955René Van MeenenBelgium
1954Karel KeepersThe Netherlands
1953Wout VerhoevenThe Netherlands
1952Piet Van RoonThe Netherlands
1951Hans DekkersThe Netherlands
1950Wout WagtmansThe Netherlands
1949Piet VerwijmerenThe Netherlands
1948Johannes KreverThe Netherlands
1947Gerard Van BeekThe Netherlands
1946Joop MiddelinkThe Netherlands

Ronde van Noord-Holland details


Date : April
Region : The Netherlands
English name : Ronde van Noord-Holland
Discipline : Road
Competition : UCI 1.2
Type : Single day race
First Edition : 1946

Return to Cycling Races and results.