Hel van het Mergelland

Information will follow soon.
Results / Palmares / Past Winners
Year Rider Team Country
2012Pavel BruttKatushaRussia
2011Pim LigthartVacansoleil - DCMThe Netherlands
2010Yann HuguetSkil - ShimanoFrance
2009Mauro FinettoCSF Group - NavigareItaly
2008Tony MartinTeam High RoadGermany
2007Nico SijmensLandbouwkrediet - TönissteinerBelgium
2006Mikhaylo KhalilovTeam LPRUkraine
2005Nico SijmensLandbouwkrediet - ColnagoBelgium
2004Allan JohansenBankGiroLoterijDenmark
2003Wim van HuffelVlaanderen T - InterimBelgium
2002Corey SweetBankGiroLoterij - BatavusAustralia
2001No race
2000Bert GrabschCologneGermany
1999Raymond MeijsCologneThe Netherlands
1998Raymond MeijsGerolsteinerThe Netherlands
1997Raymond MeijsForeldorado - GolffThe Netherlands
1996Lucien de LouwForeldorado - GolffThe Netherlands
1995Max van HeeswijkMotorolaThe Netherlands
1994John van den AkkerCollstrop - Willy NaessensThe Netherlands
1993Erwin ThijsCollstrop - Assur CarpetsBelgium
1992Martin van SteenThe Netherlands
1991Rob CompasThe Netherlands
1990Raymond MeijsThe Netherlands
1989Willem - Jan van LoenhoutThe Netherlands
1988Gerard MöhlmannThe Netherlands
1987Tom CordesThe Netherlands
1986Marc van OrsouwThe Netherlands
1985Stephan RäkersThe Netherlands
1984Chris KoppertThe Netherlands
1983Jan PeelsThe Netherlands
1982Peter HoflandThe Netherlands
1981René KoppertThe Netherlands
1980Pim BoschThe Netherlands
1979Herman SnoeyinkThe Netherlands
1978Toine van de BunderThe Netherlands
1977Toine van de BunderThe Netherlands
1976Mathieu DohmenThe Netherlands
1975Wil van HelvoirtThe Netherlands
1974Toine van de BunderThe Netherlands
1973Jan SpijkerThe Netherlands

Hel van het Mergelland details


Date : March
Region : The Netherlands
English name : Hel van het Mergelland
Discipline : Road
Competition : UCI 1.1
Type : Single day race
First Edition : 1973

Return to Cycling Races and results.